Tantra massage beleving

Tantra Healing Massage

Kom terug tot uzelf met Tantra

Het menselijk lichaam is een tempel die met vriendelijkheid, zorg en gevoeligheid moet worden behandeld.

De spirituele ervaring door Tantra, en mijn ziel.

Tantrische Massage is een ode aan delicatesse, aan het contact, aan de extatische ervaring van het lichaam dat (eindelijk!) zijn heilige natuur terugkrijgt. Het wordt beoefend in een zachte omgeving die bevorderlijk is voor ontspanning en een innerlijke reis. Het wordt meestal uitgevoerd op een Tatami, maar sommige mensen gebruiken ook een massagetafel. De lichten zijn zacht en het is niet ongebruikelijk om wierook en kaarsen te zien branden om het spirituele, hoewel zeer zintuiglijke en sensuele karakter van deze massage te markeren.

Het kenmerk van een tantrische massage is om langzaam en zacht te zijn. Hoewel er momenten kunnen zijn waarop de aanraking intenser is, is het algemene kenmerk dat zowel het fysieke lichaam als het ‘energetische’ lichaam worden aangeraakt, wat een hermodellering van lichaam en geest teweegbrengt die verder gaat dan wat je van een ontspannende massage zou verwachten.

Het verschilt sterk van traditionele massage, het wordt uitgevoerd op een naakt lichaam en houdt rekening met het hele lichaam, inclusief de genitaliën. Maar deze worden niet gezien als erogene zones die vermeden of opgewonden moeten worden, maar gewoon als gevoelige delen van het lichaam die met dezelfde zachtheid gemasseerd moeten worden als de buik of het hoofd.

Hoewel het ‘sensueel’ is, omdat het de natuurlijke sensuele kwaliteiten van het lichaam ontwikkelt, is het niet erotisch en nog minder seksueel. Er is geen geslachtsgemeenschap, geen stimulatie van opwinding en nog minder masturbatie. De aanraking is niet bedoeld om “op te winden”, maar om de gevoeligheid van het lichaam te stimuleren, zodat de gemasseerde persoon het trillen van zijn eigen lichaam kan voelen, de volheid van zijn wezen wanneer hij op deze manier wordt aangeraakt.

Er zijn geen woorden om te beschrijven wat er gebeurt in een Tantrische Massage: de dans van de handen, de delicatesse van de aanraking, de extreme gevoeligheid die ervan uitgaat. Dit resulteert in zelfovergave, een diep loslaten dat ons in staat stelt om verborgen aspecten van onszelf te ontdekken. Mannen ontdekken aspecten van hun sensualiteit waar ze zich voorheen misschien niet bewust van waren. En vrouwen komen weer in contact met wat ze diep in zichzelf voelden en wisten: “Mijn lichaam is een heilige tempel”.

Tantrische Massage, beschouwd als een “Welzijnsmassage”, stelt u in staat veel verder te gaan dan eenvoudig welzijn en bewijst daarom een helende balsem voor lichaam en geest te zijn. Het raakt inderdaad onze diepste gevoeligheid door deuren te openen naar onbekende ruimtes, waardoor we subtiele extase kunnen proeven.

Tantra Massage voor vrouwen

Trantra Massage voor vrouwelijke zielen

laat intieme trauma’s los (fysiek en emotioneel).

Verbinding met iemands lichaam en geslacht. Je openstellen voor plezier en extase. Verhoogt libido. Vertrouwen in jezelf en je erotische kracht. Onthul jezelf in je sensualiteit en laat je orgastisch potentieel vrij.

Tantra Massage Voor Mannen

Tantra beleving voor mannelijke zielen

Vermindert stress en angst.

Bevordert een optimale staat van ontspanning (mentaal, fysiek en emotioneel) Beheersen hun opwinding en erecties beter. Eert hun kracht en aanwezigheid tegenover vrouwen. Helpt hun liefde en gevoel van eigenwaarde te verbeteren.

Tantra massage voor koppels

Tantra massage voor zielen die elkaar lief hebben

Herontdek de erotische passie.

Elkaar beter begrijpen en eren. Een minder mechanische seksualiteit ontdekken. Zich openstellen voor extase.